Mares i pares “mans a l’obra”

Amb motiu de la preparació de la festa de benvinguda del passat dia 15 d’octubre, la Comissió de Festes de l’AFA va animar a un seguit de mares i pares d’alumnes a posar-se mans a l’obra per preparar tallers i entreteniments pels nens i nenes pel dia de la festa.

La Comissió de Festes va estar treballant durant setmanes per inventar, organitzar, i aconseguir materials per a muntar els tallers amb un pressupost mínim. Finalment hi va col·laborar molta gent, de l’escola i de fora, que van facilitar ampolles, carmels, eines, fustes i fins i tot una bomba per inflar globus. Tot el que es va veure al pati de l’escola és una petita mostra de tota la implicació i la dedicació d’un bon grapat de persones que han treballat amb il·lusió perque els nostres fills i filles tinguin la festa que es mereixen.

Finalment però no per això menys important, agraïm tot l’equip de l’escola, direcció i mestres que ens han orientat, ajudat, facilitat material divers i que no paren de treballar molt més enllà del que els correspon.

Aquí en teniu un petit reportatge fotogràfic.

We cannot display this gallery

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies