L’AFA de l’Escola Paco Candel organitza el Primer Mercat Popular de Joguines de segona mà

Tenint en compte que aviat arribaran els Reis carregats de joguines, hem pensat que podríem anar fent neteja a casa per fer lloc a les novetats, per això us proposem que no llenceu les joguines que estiguin en bon estat, però que fa temps que han quedat oblidades pels vostres fills i filles.

Podem donar un bon ús a aquestes joguines i reciclar-les! Porteu a l’escola tot el que us sembli que encara es pot aprofitar el dimecres 14 de desembre.

Un cop a l’escola l’equip docent triarà les joguines que tinguin interès educatiu i tota la resta quedarà a disposició de l’AFA.

El dijous 15 de desembre a partir de les 16h es posaran a la venda totes les joguines al pati de l’escola, totes les joguines tindran un preu simbòlic d’1 euro, segur que hi ha un munt de gangues que us interessen, aviseu amics i familiars, estan convidats a participar tant en la donació de joguines com en l’adquisició de les mateixes.

 Els fons recaptats es destinaran a activitats que l’AFA realitzarà a l’escola.

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies