Carnestoltes

Estimades Famílies:

Amb motiu de la Rua de Carnestoltes que es celebrarà al barri de Santa Eulàlia, us volem convidar a participar i gaudir en família d’una festa tradicional i ben divertida. Ens disfressarem els pares, les mares així com els nens i les nenes, i com a integrants de la rua, tirarem caramels i confeti pels carrers del barri, omplint-los de festa i de color.

Esperem que us animeu a participar, necessitarem que us apunteu a la llista que hem deixat a l’entrada de l’escola indicant el nombre de persones que participareu, per tal de fer recompte del material necessari per a que tothom estigui ben guarnit.

Els interessats deixeu, preferiblement, un mail de contacte i si no és possible un telèfon mòbil.

Us deixem unes fotos dels prototips de disfressa. Amb una mica de maquillatge segur que estarem la mar de simpàtics!

DATA LIMIT PER APUNTAR-SE EL 31 DE GENER!!!

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies