Ja tenim caseta al pati de l’escola!

Ahir dissabte, després d’una jornada esgotadora de 10h a 19h, vam aconseguir veure muntada la caseta del pati.

Moltes gràcies:

  • a tots els participants, que han col·laborat en la cerca, la compra, el transport i el muntatge de la caseta.
  • a l’equip d’avituallament que va tenir ben hidratada i alimentada la quadrilla de “pencaires”.
  • a l’escola que sempre ens facilita tant les coses, i
  • a tots els que vareu ajudar a vendre i comprar la rifa de Nadal. Gràcies als beneficis obtinguts ara la caseta ja és una realitat!

És molt maca i àmplia, properament farem un tractament a la fusta (anticorcs i antihumitat) i la envernissarem. Esperem que ens duri molt temps, que llueixi ben maca al pati, al costat del nostre hortet i que sigui un exemple dels esforços de moltes famílies que han fet possible que l’escola creixi una miqueta més.

Us adjuntem també, un seguit de fotos de la construcció pas a pas: de la muntanya de pals a una caseta, amb sostre, terra, finestres i porta, la foto final no hi és, esperem que la veieu rematada vosaltres mateixos, en directe.

We cannot display this gallery

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies