Èxit del I Mercat de Segona Mà a l’Escola Paco Candel

Avui, totes aquelles famílies que ho han volgut han pogut remenar, triar i gaudir d’unes fantàstiques ganges al I Mercat de Segona Mà de l’escola. A més a més, hi ha hagut uns pastissos deliciosos per berenar i s’han recaptat uns ingressos per l’AFA que es destinaran a l’organització d’activitats diverses i a la festa de final de curs.

Moltes gràcies a totes i tots els participants!!!

Esperem que sigui el primer de molts altres!!!

We cannot display this gallery

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies