El primer curs de l’Escola Paco Candel ha acabat. Descansem molt aquest estiu per preparar-nos pel següent!

El curs 2011/12 s’ha acabat. Ha estat un any molt intens, on tots nosaltres hem pogut gaudir de l’experiència única de començar un projecte nou. Els nostres fills i filles van iniciar la seva etapa escolar amb il·lusió, expectatives i una miqueta de nervis.

A l’arribar a l’escola de “grans” es van trobar amb un equip meravellós que els va acollir amb un somriure als llavis i amb grapats d’amor per donar-los. Durant aquest curs, els nostres fills i filles s’han fet una miqueta més grans. Han après noves cançons, paraules noves, han millorat en els seus hàbits, han fet molts amics, s’han iniciat en l’escriptura i la lectura, han anat a la biblioteca i a la piscina, han après moltes coses als tallers i sortides i, poc a poc, s’han anat endinsant una mica més en aquest món fantàstic que és l’escola i que, amb l’esforç i treball diari d’aquestes persones, intenta que el món dels grans (el de “veritat”) pugui ser en el futur una mica millor.

La Gabriela ens ha obert la porta cada dia amb un bon dia per tots i cadascun dels nens i nenes i, sovint tots hem acabat ballant al son de la música que ens dóna la benvinguda pels matins a l’escola. Un cop a dins, els nens i nenes han trobat a les seves respectives mestres esperant-los amb els braços oberts i amb un munt de propostes d’activitats interessants.

Aquest estiu trobarem tots molt a faltar a les nostres heroïnes:

la Cris i el seu esperit dinàmic i aventurer digne dels sols més radiants,

la Paula que amb paciència i constància ha aconseguit que les llunetes mostressin totes les seves meravelloses cares,

la Gemma i la seva manera de fer amb dolces paraules ha fet brillar encara una mica més les estrelles,

i la Lídia amb la seva fortalesa i energia incombustible ha arribat a les fites més altes amb les girafes!

Enyorarem també la Palma que ha ensenyat als nostres fills i filles les coses màgiques d’aquest món, com escoltar el silenci i observar com d’una llavor minúscula pot sorgir una planta enorme. I la Lluïsa “culpable” de que el projecte escolar tiri endavant i que des del primer dia  ens va captivar amb les seves paraules il·lusionades i segures i que ara, després de tot el curs, ens manté enamorats amb els fets i els resultats assolits.

No volem oblidar el genial equip que ha estat amb els nostres fills durant aquelles hores tant dures de l’acollida, el dinar i després del dinar: en Juanmi, la Jose, la Marta i la Susi. I també la Lídia de l’Eap que ha donat un cop de mà i bons consells en l’educació dels petits. Finalment, però no menys important, recordar que, quan les portes es tancaven a l’escola Paco Candel, sempre hi apareixia la Lupe, encarregada de que al dia següent els espais de l’escola estiguessin a punt per un nou dia.

Les famílies hem fet nous amics (l’equip educatiu, altres mares i pares) i hem pogut conviure i participar d’aquest projecte que esperem que duri molts i molts anys i que creixi amb els nostres fills i filles.

I ara, a tots ens toca descansar una miqueta i desitjar-vos MOLT BONES VACANCES d’estiu!!!

Ps. Si encara us queden ganes de “treballar”, recordeu que podeu passar molt bones estones mirant-vos la revista de l’escola, el butlletí de l’AFA, escoltant i mirant les fotos dels vostres fills, i compartint estones de conversa a través dels àlbums que els nostres fills i filles han fet al llarg del curs.

We cannot display this gallery

You may also like...

1 Response

  1. paula ha dit:

    Moltes gràcies per aquestes paraules tant dolces!!! Bones vacances d’estiu!!! Equip del Paco Candel

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies