Imatges de les activitats de l’escola

Benvolgudes famílies,

hem arribat gairebé a finals de novembre i els nostres fills i filles estan totalment adaptats a l’escola i no paren de fer activitats i excursions. Com que segur que teniu ganes de veure’ls per un “foradet” a veure què fan, us deixem a continuació un seguit de fotografies de les activitats extraescolars.

I si, encara en voleu més, cliqueu al següents enllaços que us duran al bloc de l’Escola i podreu veure imatges de les darreres activitats i excursions realitzades.

Les portes decorades amb els noms de cada classe.

Castanyada al Montseny

Sortida de P3 a Can Mercader

We cannot display this gallery

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies