Xerrades, tallers educació ambiental AMB. Cursos de reparació “Millor que nou, reparat”

Benvolgudes famílies,

des de la Comissió de Medi Ambient us fem arribar un seguit d’informacions que poden ser del vostre interés.

**********************************************************************

Educació ambiental Àrea Metropolitana Barcelona (xerrades, tallers, guies, etc.) Compartim un Futur.

us fem arribar informació sobre l’oferta d’educació ambiental de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Realitzen activitats per adults, escolars i públic familiar. Són activitats gratuïtes donat que estan totalment promogudes per AMB. Trobareu visites guiades a depuradores, plantes de tractament de residus, xerrades, tallers participatius…

Podeu trobar la informació clicant aquí.

**************************************************************************

Millor que nou, reparat.

Classes gratuïtes de 2,5 hores de durada de diverses temàtiques en horari de matí i tarda. Cal inscripció prèvia (s’obren les inscripcions el 22 de gener) perquè les places són limitades. Més informació aquí. 

reaparat

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies