Programa L’estiu és teu 2013

L’Agència Catalana de la Joventut del Departament de Benestar Social i Família obre avui a les 12 hores del migdia el període de preinscripcions del programa “L’estiu és teu!” a través del web www.xanascat.cat/estiuesteu i del telèfon d’atenció ciutadana 012.

El programa, que enguany arriba a la seva dinovena edició, ofereix estades de fins a dues setmanes a infants i joves de 5 a 17 anys a la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (Xanascat). Les modalitats que es poden escollir per a aquestes estades són: música (29 estils i 27 instruments a triar), idiomes (anglès, francès o alemany), esportives (futbol, bàsquet i handbol) i multiesportives (19 modalitats), combinat d’anglès i multiesportives, combinat d’anglès i astronomia, enginy, circ, teatre, veu, cinema, creatives i natura.

Pels nens de 5 a 7 anys, ofereixen només un tipus d’estada que és una Estada d’Idiomes: Iniciació a l’anglès. Consisteix en una estada de 7 dies (6 nits) a l’alberg Mas Silvestre de Canyamars. Podeu trobar més informació aquí. Consulteu també les faq (preguntes més freqüents) generals i les específiques per tipologia (iniciació a l’anglès 5-7 anys). Aquí podeu consultar també els torns (aquí)

Termini de preinscripcions: 19 de març

El procés de preinscripcions al programa s’iniciarà aquest matí (26 de febrer) a les 12 hores i s’allargarà fins a la mateixa hora del 19 de març.

Les persones que vulguin participar-hi poden fer la preinscripció a través del web www.xanascat.cat/estiuesteu i del telèfon d’atenció ciutadana 012.

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies