Nova data entrega dvd de nadal: divendres 8 de març

CD_PacoCandel

Benvolgudes famílies,

degut al mal temps d’aquests dies no hem pogut fer l’entrega dels dvd de Nadal. És per aquest motiu que el proper divendres 8 de març (esperem que no plogui!) farem l’entrega dels dvd a l’entrada de l’escola, de 16.30 a 17.30. Recordeu que els socis de l’AFA no han de pagar res i automàticament els donarem el dvd. Les famílies no sòcies que vulguin el dvd hauran de venir amb el resguard que se’ls va entregar després de fer el pagament el passat dia 26 de febrer.

Perdoneu per les molèsties ocasionades.

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies