Inici extraescolar Escacs: 7 octubre

escacsBenvolgudes famílies,

l’inici de l’extraescolar d’Escacs serà el dilluns 7 d’octubre.

Recordeu que, com el curs passat, els nens no berenaran durant l’extraescolar sinó a la sortida (17.30).

És important que consulteu les llistes d’inscrits que trobareu a l’entrada de l’escola. Recordeu també que per a fer l’extraescolar cal ser soci de l’AFA. Si encara no ho sou, poseu-vos en contacte amb (afapacocandel-extres@googlegrops.com)

 

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies