Bibliopati

Benvolgudes famílies,

Des de fa unes setmanes, la Comissió de biblioteca de l’AFA Paco Candel està treballant per tal de tenir-la en un futur organitzada i informatitzada.

Mentrestant hem considerat prioritari donar-li valor a la dinamització de la lectura, i per a tal i en col·laboració amb l’escola, en dijous alterns oferirem una hora del conte alternativa durant  l’hora del pati, es a dir que els nens/es podran escollir entre sortir al pati o anar a la biblioteca a escoltar contes, o fer les dos coses a mesura que els hi vingui de gust.

Com deia l’il·lustre doctor Franz de Copenhague, quan més serem més riurem!

 Comissió de Biblioteca de l’AFA Paco Candel*

*(pares i mares de l’escola Paco Candel de professió bibliotecaris que s’han ofert voluntaris per activar i dinamitzar la biblioteca escolar)

bibliopati 2

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies