Bona Diada de Sant Jordi !

DRACBenvolgudes famílies,

us volem desitjar una molt bona diada de Sant Jordi!

Recordeu que aquesta tarda hi haurà nombroses activitats a l’escola, a partir de les 16.30. Els pares i mares dels alumnes de P3 i P4 haureu d’anar a les instal·lacions on fan psico a recollir-los. Després tothom a l’escola a passar-ho bé amb la Gincana, el berenar solidari i les activitats que la Comissió de Festes ha preparat.

Recordeu de comprar la vostra rosa!

gincana

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies