Reunió Informació casal d’estiu 2016 (dijous 21/04 a les 16:45)

Cartell casal 2016

Benvolgudes famílies,

Aquest curs l’AFA organitza el casal d’estiu a les instal·lacions de la Plaça Europa com el curs passat. Els responsables de Kampi Ki Pugui faran la reunió informativa el proper dijous 21 d’abril a l’escola a les 16:45 (amb servei d’acollida gratuït).

Aqui trobareu tota la informació necessària:

info casal 2016 PACO CANDEL

Cartell casal 2016

Us adjuntem també el full d’inscripció i la fitxa sanitària perquè pogueu imprimir-los a casa i portar ja omplerts el dia de la inscripció.
Moltes gràcies,
Comissió d’extraescolars
AFA Paco Candel

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies