Festa fi de curs 2016

Benvolgudes famílies,

Acaba el curs i com cada any l’AFA organitza la festa de fi de curs.

El proper dissabte 18 de juny acomiadarem l’any escolar celebrant la festa fi de curs al pati amb totes les famílies de l’escola. Hi haurà tallers, el tradicional sopar de germanor i actuacions musicals. La festa començarà a les 18:30 h i acabarà a les 24:00 h.

Aquí teniu la informació i les normes de la festa:

Circular festa fi de curs

Normes festa fi de curs

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies