Campanya tardor 2016, recollida de roba utilitzada i calçat GLORR Fundació

Benvolgudes famílies,

A GLORR Fundació, comencen a preparar la campanya de tardor per a la recollida de roba utilitzada, calçat, tant de nens com d’adults, mantes o qualsevol altre producte tèxtil que les famílies, alumnes i centres puguem proporcionar.

La roba aportada per les famílies al centre educatiu és seleccionada i classificada per talles per poder preparar les ajudes per als centres i associacions que els informen que tenen famílies amb nens/es amb problemes de vestuari i calçat adequat.

Avui trobareu a les motxilles les bosses per poder portar la roba a l’escola i la recollida està prevista per dijous 3 de novembre (podeu aprofitar aquest cap de setmana llarg per fer la tria)

LA VOSTRA COL·LABORACIÓ ES DESTINA A AJUDAR ELS NENS/ES DEL NOSTRE PAIS

capsalera-glorr
Per més informació, podeu consultar la nostra pàgina web www.glorr.org
GLORR Fundació us agraeix la vostra col·laboració.

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies