AVÍS IMPORTANT ACOMPANYANTS SORTIDES I PISCINES

Benvolgudes famílies,

Aquest curs hi ha importants novetats en la normativa sobre l’Organització i la Gestió de Centres i des del passat 21 de juny de 2019 les escoles han de seguir les següents instruccions:

6.5 Acompanyants en les sortides …/…
En el cas dels centres públics, els acompanyants que no són personal docent del centre poden ser docents jubilats, o bé el centre pot contractar el servei a una empresa o entitat externa. De forma excepcional, els acompanyants també poden ser un pare o mare voluntari, sempre i quan siguin membres de l’AMPA o bé pertanyin a una entitat de voluntariat vinculada amb el món educatiu.
En tots els casos el personal acompanyant ha de quedar cobert per una pòlissa d’assegurances d’accidents i de responsabilitat civil i patrimonial. Pel que fa al personal docent i als docents jubilats dels centres públics, les condicions de l’assegurança es poden consultar el document “Assegurances, reclamacions patrimonials i assistència jurídica al personal”. En la resta de casos, l’empresa o entitat ha de disposar de l’assegurança esmentada que cobreixi la seva participació en les sortides com a acompanyants.

Us informen que tant l’equip directiu com el Consell Escolar han estat informats sobre aquesta nova normativa. Pel que fa a la nostra AFA, disposem de cobertura de responsabilitat civil i pròximament tramitarem l’ampliació de la pòlissa per cobrir també l’assegurança en cas d’accidents, d’aquesta manera tothom que hagi realitzat l’alta a l’AFA podrà seguir participant amb l’escola quan les activitats es facin fora del centre.

Us recomanem tant si us heu inscrit a les graelles d’acompanyants de piscina com a les de sortides, que comprobeu que heu renovat o tramitat l’alta a l’AFA per aquest curs 2019-2020. Podeu tramitar la vostra alta a https://afapacocandel.cat/contacte/formulari-alta-soci-afa/

També podeu consultar el text íntegre al següent enllaç: http://educacio.gencat.cat/documents/IPCNormativa/DOIGC/ORG_Temps_escolar.pdf

 

AFA Paco Candel

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies