⚠ AVÍS IMPORTANT SOBRE EXTRAESCOLARS I ACOLLIDA MATINAL ⚠

Estimades famílies usuàries de les activitats extraescolars, ludoteca i acollida matinal,

Des de la comissió d’extraescolars esperem que estigueu tots molt bé a casa. Us volem comunicar que hem contactat totes les empreses amb les quals treballem sobre el tema del cobrament de les quotes de març i mesos posteriors i us volem informar sobre les mesures que estan prenent.

Març: Les diferents empreses us han cobrat o us cobraran (si cobren a mes vençut) una quantitat que va del 50% al 100% segons l’activitat. Totes les empreses han volgut pagar la nòmina del mes de març a les seves monitores i monitors i per aquesta raó ens passen les quotes.

Abril i resta de mesos: NO es cobrarà cap quota fins que no es pugui reprendre l’activitat normal.

Aprofitem per avisar a les famílies de bàsquet, patinatge, ball modern i karate que ben aviat us passarem les quotes del segon trimestre: gener, febrer i març. Us recordem que, com és habitual, el CEH ja ens ha cobrat aquests 3 mesos i l’AFA hi ha avançat la quantitat corresponent a aquests mesos. Si teniu cap dubte o pregunta: afapacocandel.extres@gmail.com

Ens ha tocat viure una situació difícil i ben diferent però esperem poder-vos veure a totes i tots ben aviat.

Molts ànims!!!

🌈Tot anirà bé🌈

Comissió d’extraescolars

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies