ACTIVITATS EXTRAESCOLARS PEL CURS 2021-2022

Hola famílies, 🌞

Tal i com us vam avançar, el curs vinent retornen les activitats extraescolars! 🎉 Com que a dia d’avui encara hi ha un grau d’incertesa molt gran amb el tema de la Covid-19 🦠, des de l’escola i des de la Comissió d’extraescolars hem pensat que el millor seria fer una planificació conservadora preveient que hi haurà mesures que s’hauran de seguir. Per aquesta raó, hem pres una sèrie de mesures per reduir al màxim la interacció entre els diferents grups com, per exemple, eliminar algunes activitats, espaiar activitats per reduir el nombre d’activitats fetes a l’interior, etc.

Tenint això en compte, ens agradaria deixar clar que en tot moment seguirem les mesures, protocols i normativa sobre les activitats extraescolars que dictamini l’administració competent i que estiguin vigents en el moment de començar el curs 21-22. Això significa que si les mesures o la situació general fan inviables una organització responsable de les activitats extraescolars, aquestes es cancel·laran.

Esperem que us agradi la oferta i veure a les vostres filles i fills per l’escola passant-s’ho bé amb les diferents activitats. 👟🏀💃🕺

OFERTA ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 21-22:

En aquest díptic trobareu tota la informació necessària (preus, empreses, etc):

Díptic_extraescolars_2021-22

INSCRIPCIÓ ONLINE: De l’1 de juny al 7 de juny de 2021

Aquest és l’enllaç al formulari d’inscripció online: ⬇

https://forms.gle/GwSKdCtvnohYzzz9A

Qualsevol dubte o pregunta, ens podeu enviar un email a afapacocandel.extres@gmail.com

Comissió d’extraescolars
AFA Paco Candel 🌈

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies