CONCURS PER A LA CONSCIENCIACIÓ SOBRE EL MALBARATAMENT D’ALIMENTS

Benvolgudes families, 🌞

El proper 29 de setembre es celebra el DIA INTERNACIONAL DE
CONSCIENCIACIÓ SOBRE LA PÈRDUA I EL MALBARATAMENT D’ALIMENTS
. 😱

Reduir les pèrdues i els residus d’aliments 🍏🍅🍆🥔🥒🥕🥔🥩🐟 és essencial en un món on el nombre de persones afectades per la fam ha anat augmentant lentament des del 2014 mentre es perden tones d’aliments cada dia. Aquest fet provoca l’esgotament de la base de recursos naturals i genera innecessaris gasos d’efecte hivernacle.😶🌫

Des de la comissió d’acció social de l’AFA us convidem a reflexionar sobre l’impacte econòmic, ambiental i social, i volem que ens ajudeu a fomentar pràctiques sostenibles i a participar en la següent activitat:

ENVIEU UN CORREU* a afapacocandel.acciosocial@gmail.com EXPLICANT UNA RECEPTA D’APROFITAMENT o UNA IDEA CONTRA EL MALBARATAMENT. LES MÉS ORIGINALS, INTERESSANTS, DELICIOSES, BONIQUES I SOSTENIBLES TENEN PREMI! 🎁

*Data límit 31 d’octubre


You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies