ACTIVITATS EXTRAESCOLARS PEL CURS 2022-2023

Estimades famílies pakites, 🌞

Tota la informació sobre les activitats extraescolars ja està disponible! Com podreu veure, hem mantingut les mateixes activitats i horaris 📅 que vam tenir al curs 21-22, però hem afegit 3 novetats: Sensibilització musical 🎵 i Espai Creatiu per Infantil 🎨, i Kàrate 🥋 per Primària.

I tal com portem fent uns quants cursos ja, les inscripcions seran ONLINE.💻

HORARI DE LES ACTIVITATS: PDF amb tota la informació necessària (preus, empreses, etc).

INSCRIPCIÓ ONLINE: Del 6 de juny al 12 de juny.

Enllaç incripcions: https://forms.gle/Ba1NEheBM3pwGurn9

Qualsevol dubte o pregunta, ens podeu enviar un email a afapacocandel.extres@gmail.com

Comissió d’extraescolars
AFA Paco Candel 🌈

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies