Benvinguda

Benvinguts al bloc de l’Associació de Mares, Pares i Alumnes de la Escola Paco Candel de L’Hospitalet. Avui és el primer dia d’aquest espai on esperem que trobareu un seguit d’informacions del vostre interès com a socis de l’AFA i, en general, com a pares i mares de l’escola.

Esperem els vostre comentaris, suggeriments, idees i aportacions de qualsevol mena al bloc així com a l’AFA, i us convidem a participar o proposar activitats perquè l’escola i l’associació creixi.

Fins aviat!

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies