Ja hem posat la primera pedra!

Ahir es va celebrar la primera assemblea general de l’AFA Paco Candel. Us deixem aquest missatge de la presidenta de l’AFA Núria Muñoz.
**************************************************************************
Bon dia pares i mares!
Us recordem que avui acaba el termini per matricular als petits i que a la llista de papers que s’han portar no ho diu, però també cal un certificat d’empadronament, el podeu acoonseguir a qualsevol regidoria de barri i us el fan al moment en 2 minuts.
Per altra banda, ahir vam celebrar la primera assemblea general de l’AFA Paco Candel, amb una assisténcia de 24 persones!!!
Us resumeixo com va anar, mentre no acabem de redactar l’acta:
  •  es van llegir i aprovar els estatuts per unanimitat
  • es va constituir la junta directiva, amb 7 membres!!! Presidenta, vicepresident, tresorer, secretària i 3 vocals (que estaran al capdavant de les comisions de medi ambient, extraescolars-material i comunicació)
  •  es van conformar un grups de treball per comisions
  • vam triar la quota anual de 35 euros per familia (tant se val que siguin 2 alumnes o  més, o el pare o la mare) sigui com sigui donarà dret a UN VOT a les assemblees, aviat us enviarem la solicitud per associar-vos, i vam acordar, que si cal, més endavant  farem alguna derrama per cobrir alguna despesa extra.
  • estem cercant una entitat bancaria que no ens cobri gaires comisions. Si algú troba un moment per parlar amb algun director d’entitat i ens ofereix un bon tracte que ens ho faci saber.
Gràcies a tots per la vostra implicació!
*****************************************************************************

You may also like...

1 Response

  1. Lluïsa ha dit:

    Fantàstic! Quina empenta teniu!
    Felicitats!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies