Breus notícies després de les vacances d’estiu

Esperem que hàgiu passat molt bon estiu. Després de les vacances tornem a posar-nos en marxa amb molta il·lusió!

Volem comunicar-vos que ja està disponible l’equipament escolar a la botiga DRAPS PER NENS al C. de les Arts i els Oficis 34. Allà hi trobareu bates de diferents colors (verd, vermell, blau i taronja) on opcionalment es pot brodar el nom del nen/nena, xandall d’hivern i d’estiu amb el nom de l’escola brodat.

La festa d’innauguració del curs es posposa a final del mes de setembre o principis d’octubre. Recordeu però que el proper dilluns dia 12 comença el curs amb un esmorzar amb totes les famílies, alumnes i equip educador.

Convidar-vos també a que visiteu el bloc de l’Escola Paco Candel per mantenir-vos informats de les darreres notícies.

Fins ben aviat!

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies