Cross Escolar L’Hospitalet 2014, 15 nov. Zona Esportiva Feixa Llarga

Benvolgudes famílies,

us informem que des del dilluns 27 d’octubre està oberta la inscripció al Cross Escolar de L’Hospitalet, que el Consell Esportiu de L’Hospitalet organitzarà el dia 15 de novembre a la Zona Esportiva de la Feixa Llarga. Un esdeveniment en el que col·laboren l’Ajuntament de L’Hospitalet, Mc Donald’s L’H Granvia i Caprabo. Amb la complicitat i el recolzament dels centres educatius i les entitats esportives, s’espera arribar aquest any 2014, si el temps ho permet, als 3000 arribats a meta. Podeu fer arribar les inscripcions a la seu del CELH o a Mc Donald’s L’H Granvia (Plaça Europa, 9-11).

El Cross és la prova més emblemàtica del calendari del CELH i l’esdeveniment d’esport escolar de Catalunya amb més participants. Els esportistes es distribueixen en 11 curses, segons categoria i sexe, de Juvenil a Pre-Benjamí.

                                  FULL D’INSCRIPCIÓ

  

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies