Informació sobre el servei d’acollida

El servei es contracta per full d’inscripció (Full inscripció Acollida Matinal 2011) a través de l’AFA, ens ho podeu deixar a la Bústia del AFA que hem posat al vestíbul d’entrada a la finestra de consergeria.
A l’imprés haureu de facilitar un número de compte per que us domiciliin els pagaments (29 euros mensuals per nen), els rebuts seran bimestrals. A finals de setembre pagareu els dies proporcionals de setembre + el mes d’octubre, i els següents rebuts seran novembre-desembre, gener-febrer, març-abril i maig-juny.
Es pot fer ús ociasional del servei, comprant un tiquet al monitor en el moment de deixar al nen, el preu del tiquet diari és de 3,10 euros per nen.
En cas de baixa cal comunicar-ho tan aviat us sigui possible per tal de poder recuperar l’import del mes no usat.
De moment no es pot contractar el servei de forma parcial (de 8,30 a 9) ja que hi ha molt pocs alumnes interessats i els costos estan molt ajustats, però el responsable de l’empresa ens comenta que més endavant, quan el nombre d’usuaris sigui superior, es podran oferir altres possibilitats.
La data d’inici prevista és el proper dilluns 19 de setembre. Podeu portar els petits entre les 8 i les 9 segons aneu arribant, i el monitor recollirà els vostres fills. Encara s’ha de confirmar si el servei es realitzarà a la sala de psicomotricitat o al vestíbul principal, tot depén del número de nens inscrits i per tant el número de monitors.  La mecànica del servei és flexible i s’adaptarà a les necessitats i característiques de l’escola i les famílies.
La contractació del servei inclou:
– Polissa de responsabilitat civil i accidents
– Responsable de l’empresa contractada CET10 a disposició del centre i del AFA per el seguiment del servei d’activitats
– Direcció, coordinació i seguient pedagògic i tècnic
– Contractació de personal i gestió de suplències
– Reunions mensuals en concepte de programació del servei
– Formació i disponibilitat d’alumnes en pràctiques
– Material didàctic

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies