Festival Interescolar dissabte 1 de juny i 36ena Tamborinada al Parc de la Ciutadella diumenge 2 de juny

Benvolgudes famílies,

us informem d’aquestes dues activitats pel proper dissabte 1 i diumenge 2 de juny. Ens animem a anar-hi tots junts?!

***********************************************************************

El proper dissabte 1 de juny CET 10 (empresa que organitza algunes de les extraescolars de l’escola, el servei d’acollida i el menjador) ens convida a assistir al FESTIVAL INTERESCOLAR – FESTA DEL JOC I DE L’ESPORT DEL DISTRICTE DE SANT MARTÍ.

Un any més es realitzarà al Parc del Clot. La festa, que fa més de quinze anys que es celebra en aquestes dates, és una trobada dedicada a l’esport i el lleure dirigida als nens/es i joves i les seves escoles. Una tradició que compta amb una alta participació de les famílies de l’entorn, més de 3.000 persones, i on es practiquen diferents esports, des del futbol, bàsquet i/o patinatge i rítmica fins a altres activitats d’animació com tallers i espectacles musicals.

Clicant aquí podeu descarregar el díptic amb més informació: Diptic interescolar CET10

El proper diumenge 2 de juny de 2013 es celebra la 36a Tamborinada al Parc de la Ciutadella de Barcelona. Es tracta d’una gran festa familiar i gratuïta, que enguany està dedicada a l’aigua, font de vida. Serà d’11 a 19h, amb entrada lliure!

 La Tamborinada 2013 proposa més de 30 espectacles, al voltant de 60 jocs, tallers, pallassos, conta contes, mags, grups de cultura popular d’arrel catalana i enguany un convidat especial en ‘XOP’ la mascota dels mundials de natació amb la seva flasmob.

Coincidint amb l’Any Internacional de la Cooperació en l’Esfera de l’Aigua, la Festa Major de les entitats de La Roda tindrà com a objectiu conscienciar, reflexionar, millorar els nostres hàbits i fomentar valors com l’estalvi de l’aigua. També tindran espais commemoratius de l’Any Espriu, l’aniversari de la publicació ‘Els altres catalans’ de Paco Candel, i es celebrarà el 20è Aniversari de Pallassos sense Fronteres.

Un any més es farà una Tamborinada divertida, educativa i inclusiva i aquest any 2013, a més, una Tamborinada compromesa amb el dret a l’aigua, on es faci evident la importància de la feina que fan les entitats d’educació en el lleure.

Trobareu el programa complet aquí.

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies