Reunió del passat dia 3 d’octubre

A la passada reunió del 3 d’octubre, la direcció del centre va distribuir a tots els pares i mares assistents una circular informativa i un dossier amb informació sobre el menjador (pels pares els fills dels quals fan ús del servei).

A la reunió, la directora, ens va parlar del projecte docent de l’escola, i els continguts que es treballen a P3 i P4. Per a més informació podeu consultar (àrees de coneixement, currículum d’educació infantil).

Seguidament es va passar a comentar la circular informativa en la que es presenta a l’equip docent i de serveis, hi consta el calendari i l’horari escolar i se’ns recorda l’horari d’atenció al públic de l’Equip Directiu:

*****

Directora (Lluïsa Garcia): Cada dia de 9 a 9.30 per algun tema puntual.  Dilluns de 9 a 10h.

Cap d’Estudis (Palma Vázquez): Dilluns de 9 a 10h.

Secretaria: Dimecres de 14,30 a 16h

******

En la mateixa circular podem trobar també recomanacions sobre els tipus i manera en que els nens han de dur l’esmorzar a l’escola, informació sobre psicomotricitat i el material escolar, així com l’import i les dates de les diferents sortides/excursions que es faran durant el curs escolar. Hi trobem també la normativa que fa referència a les absències, a la medicació i malalties, a les sortides del centre de l’alumnat i a les actuacions en cas d’emergència. Se’ns informa també de que l’activitat de piscina començarà el mes de febrer.

Recordar que és molt important comunicar els canvis de domicili i telèfon de contacte, i també fer ús de l’agenda (que aquesta setmana mateix s’ha posat en funcionament) per sol·licitar reunions amb les mestres (si s’escau, recordar que són els dimecres de 12.30 a 13.30) així com per comunicar qualsevol fet que considereu rellevant. És important, per tant, que l’agenda viatgi cada dia de casa a l’escola, i recordar que quan estigui tancada voldrà dir que no hi ha res a comunicar.

Finalment, les mestres de cada grup van presentar els horaris de les activitats que els nens de cada classe duen a terme setmanalment. La mestra, Lidia Rodríguez, ens va recordar que pel correcte desenvolupament dels nens i nenes és important deixar d’utilitzar el xumet i biberó, així com abandonar el lèxic infantilitzat a l’hora de comunicar-nos amb els nostres fills i filles.

Important: el nou telèfon del centre és 93/ 263 58 10

Pel que fa a l’AFA es va parlar bàsicament de la importància de fer-se soci, i de col·laborar. Recordar que l’import de la quota és de 35 euros/anuals. Es va comentar que el proper dia 15 d’octubre es farà la festa de benvinguda (de 10 a 12 al pati de l’escola) i que es necessiten pares i mares disposats a donar un cop de mà, abans, durant i després de la festa.

Respecte les activitats que es faran durant la festa, de moment només dir-vos que són… sorpresa! i que ben segur que ens ho passarem tots molt bé!

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies