Xerrades informatives

Us convidem el proper dimecres 19 d’octubre a les 16,30h a la xerrada que ens ofereix el programa Aprendre amb tú del Departament d’ensenyament.
La temàtica serà “Nutrició i hàbits alimentaris” i l’AFA posarà a la vostra disposició un servei de cangur durant la xerrada.
Aviat us facilitarem més informació.

Us informem també que les AMPA de les escoles Frederic Mistral i Bernat Desclot  organitzen a l´escola Frederic Mistral una xerrada sobre “Adolescència, llibertat i límits”.

Encara que els vostres fills i filles són petits, podeu estar interessats per la temàtica o per tenir germans/ es més grans. Serà el dia 11 de novembre  al Frederic Mistral a les 17:30 (encara no està confirmat del tot l’hora, us preguem que ho confirmeu amb la mateixa escola).  Hi estan convocades totes les AMPA de l’Hospitalet. Si algú hi té interés, si us plau, poseu-vos en contacte amb la presidenta de l’AFA (Núria Muñoz) o deixeu un missatge al bloc per demanar les places corresponents.

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies