Contacontes el proper dia 1 de desembre

El proper 1 de desembre a les 16h tindrem un contacontes a l’Escola Paco Candel: En Ricard Ulldistret ens farà gaudir del seu espectacle Liatroques.

Per més informació sobre l’espectacle cliqueu aquí

L’actuació és oberta per a tots el alumnes i familiars de l’escola i ha estat organitzada per l’Associació de Familes d’Alumnes de l’escola Paco Candel amb el suport del P.A.E.F. de l’Ajuntament de L’Hospitalet.

El dia de l’actuació, plogui o no,recollireu els nens i nenes al vestíbul de l’escola i podreu entrar directament a la sala de psico a veure l’actuació. És important que actueu amb diligència, ja que per motius organitzatius l’espectacle ha de començar molt puntualment.

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies