Jornada de Formació (FaPac)

La Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya (FaPac) es
complau convidar-nos a la Jornada de Formació “Escola inclusiva, l’aprenentatge cooperatiu” que organitzen el proper dijous, 24 de novembre, a la ciutat de Barcelona.

*********

La diversitat de l’alumnat a les aules està marcant l’educació actual curs rere curs, una realitat que ens obliga a repensar el model d’escola que tenim si volem que sigui capaç d’acollir tothom. Aconseguir una veritable escola oberta que doni oportunitats a tots els alumnes amb recursos suficients és un dels reptes que tots tenim per endavant. A la FaPaC en som conscients i és una línia de treball que ja hem entomat. Fa uns mesos vam constituir la Comissió per l’Escola
Inclusiva, un espai per fomentar valors inclusius i construir una comunitat acollidora, i també per facilitar a les AMPA poder canalitzar les seves demandes, suggeriments i projectes en relació a aquest àmbit.

Amb aquesta Jornada de Formació i amb la companyia de diversos expertes, volem propiciar un espai de trobada i reflexió per posar a debat els reptes i mancances actuals del nostre sistema educatiu, especialment pel que fa al reconeixement de la diversitat i a la lluita contra la segregació escolar. L’acte tindrà lloc a l’Auditori del Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA), Plaça dels Àngels 1, a les 17.30h.

********

Si us plau, les persones interessades en assistir comuniqueu-ho el més aviat possible a la presidenta de l’AFA, Núria Muñoz.

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies