Notícies breus

Us deixem a continuació un seguit de notícies brevíssimes perquè estigueu al dia de tot el que passa a l’escola.

  • El pati de l’escola ja disposa d’un lloc habilitat per l’hort. Més informació al bloc de l’escola. L’hort de l’escola
  • Recordar-vos que el proper dijous dia 9 de febrer comença l’activitat de Piscina, durant l’horari escolar.
  • El proper dilluns 13 de febrer i el dijous 23, hi haurà la jornada de portes obertes de l’escola pel curs 2012-2013. Informeu a totes aquelles famílies interessades. Més informació al bloc de l’escola. Jornada portes obertes
  • Recordar-vos també que el proper dissabte dia 18 hi ha la rua de Carnestoltes. Cada nen anirà disfressat del que li correspongui segons la seva classe (girafes, sols, llunes o estrelles). Si voleu participar a la rua, apunteu-vos als llistats que hi ha a l’entrada de l’escola.

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies