Programació d’activitats mediambientals de l’Ajuntament de L’Hospitalet

Us fem arribar la programació d’activitats mediambientals de l’Ajuntament de L’Hospitalet que poden ser del vostre l’interès.

******************************************************************************

Benvolguts/Benvolgudes,

L’Ajuntament de L’Hospitalet, a través del Departament de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Àrea d’Espai Públic, Urbanisme i Sostenibilitat, organitza visites als parcs naturals de Catalunya, a equipaments mediambientals municipals i supramunicipals i als parcs urbans de la ciutat, a fi d’incrementar la sensibilitat dels ciutadans i ciutadanes vers la natura, el medi ambient i el desenvolupament sostenible de la nostra societat.

Es tracta de diverses visites guiades per monitors especialitzats on gaudirem de les explicacions sobre la flora i fauna característiques dels parcs visitats, així com de les explicacions tècniques sobre el funcionament dels equipaments mediambientals.
Per tal de fer les reserves obrirem un període d’inscripció per a cada sortida, que detallem en el full adjunt. Cal trucar a  Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de l’Hospitalet, al telèfon 93 402 99 25, de 9 a 14 h, de dilluns a divendres, o enviar un correu electrònic a a21@l-h.cat  

excursions 2012

agenda activitats 2012 medi ambient

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies