Nou dia de portes obertes i informació sobre la Preinscripció

A la pàgina web de l’escola podreu trobar informació sobre un nou dia de portes obertes que es farà el proper 9 de març a les 15.30, així com informació sobre la Preinscripció de nous alumnes pel curs escolar 2012-2013. Recordeu que es fa la preinscripció dels fills nascuts l’any 2009 i  que heu de lliurar la documentació a la secretaria/direcció del centre, dins del període establert.

Per arribar-hi només heu de clicar aquí.

També podeu trobar més informació sobre la Preinscripció, al web de l’Ajuntament de l’Hospitalet.

Els pares que ja tingueu els vostres fills escolaritzats, recordeu que heu d’entregar el més aviat possible el full de confirmació de plaça escolar pel curs 2012-2013.

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies