Bones vacances de Setmana Santa per tothom!

Ja ha passat un altre trimestre i els nens i nens de l’Escola Paco Candel han treballat molt: en els seus respectius projectes de curs i en les feinetes del segon trimestre. Han fet uns àlbums magnífics!

Moltes felicitats a totes i tots!!!!!!!!

A més, aquests darrers dies hi ha hagut moltes sorpreses:

l‘Spiderman ha vistat l’escola: ho podeu veure aquí

i els magnífics cuiners de l’Escola Paco Candel han fet la mona! mmmmm…. que bona que estava!

Molt bones vacances per tothom!!!

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies