Casal de Setmana Santa 2012 a l’escola Bernat Desclot

Us fem arribar  la publicitat del Casal de Setmana Santa que es realitzarà a l’escola Bernat Desclot a través de l’associació Kampi ki pugui.

La data màxima d’inscripció serà aquest dijous 22 de març a l’escola Milagros Consarnau. El Casal es realitzarà amb total seguretat, ja que de moment hi ha 17 inscripcions (el límit d’inscripcions serà de 20 nens/nenes).

Cliqueu aquí: Programa Casals Primavera 2012

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies