Primera diada de Sant Jordi a l’escola: gràcies a tothom!

Ahir vam viure la primera diada de Sant Jordi a l’Escola. Els nens i nens van sortir molt contents de classe amb unes manualitats preciosses: roses vermelles, uns pai-pai per refrescar-nos i uns punts de llibre ben bonics.

Es van vendre TOTES les roses a la paradeta que va muntar l’AFA. I vam poder comprar contes ben divertits i interessants a la parada que l’escola va muntar al pati.

Moltes gràcies a tothom per la vostra participació!

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies