Dibuixos dels nens i nenes sobre Sant Jordi als comerços del barri de Santa Eulàlia

Benvolgudes famílies,

us informem que el Grup de Comerciants de Santa Eulàlia proposa fer una activitat que es durà a terme a l’escola consistent en que els nens i nenes facin dibuixos relacionats amb el seu barri, les botigues preferides i allò que més els agrada (el parc).

Aquests dibuixos es distribuiran pels comerços que us detallem a continuació. Els nens i nenes, acompanyats dels familiars, hauran de trobar el seu dibuix i quan el trobin els donaran un obsequi – no hi ha cap obligació de comprar res en cap establiment- .

Llistat de comerços: (cliqueu sobre la imatge per fer-ho més gran)

llistatbotigues-page-001llistatbotigues-page-002llistatbotigues-page-003

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies