El curs 2012/2013 ja ha començat!

Benvolgudes famílies,

ja ha passat la primera setmana de curs. Els “antics” alumnes ja estan pensant en els nom que li posaran a la classe (queden enrere les girafes, els sols, les llunes i les estrelles, que ja ens hem fet grans! ) i els nous alumnes han superat la primera setmana d’adaptació a la nova escola! Felicitats a tothom!

En primer lloc, volem remetre-us al bloc de l’escola. Allà trobareu molta informació que de ben segur que us interessarà. És convenient consultar-lo periòdicament si volem estar al dia de les coses que fan els nostres fills. De moment rebeu la benvinguda de l’equip educatiu de l’escola i no deixeu de mirar les imatges de la fantàstica biblioteca escolar!

L’escola va rebre també la visita de l’alcaldesa de l’Hospitalet. Podeu llegir la notícia clicant aquí.

Finalment, recordar-vos també la importància de fer-vos socis de l’AFA. L’AFA es una associació sense ànim de lucre que es nodreix de les aportacions de les famílies, tant econòmiques com de temps i de treball. Per tant, com més siguem, molt millor per tots!

Com podeu col·laborar amb l’AFA? A més de pagar la quota de soci i assistir a l’Assemblea podeu col.laborar de les següents maneres:

  • Podeu col·laborar esporàdicament o regularment en alguna activitat, ajudant a les comissions o als membres de la Junta o bé fent una crítica constructiva.
  • Podeu formar part de l’organigrama de l’associació.
  • Aportant idees i suggeriments per a noves activitats.

Si hi esteu interessats, poseu-vos si us plau en contacte amb nosaltres.

 

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies