Nou horari de l’extraescolar Iniciació Esportiva

Comuniquem a les famílies inscrites a l’extraescolar INICIACIÓ ESPORTIVA que:

  • canvia d’horari: dimarts i dijous de 16:30-17:30 h
  • la data d’inici serà el proper dijous 18 d’octubre
  • Està previst fer una reunió informativa prèvia a les famílies inscrites sobre qüestions pràctiques de l’activitat per part de la Fundació Esportiva l’Hospitalet el dimarts 16 d’octubre a les 16:30 h a l’escola. Les famílies no inscrites que amb el canvi d’horari estiguin interessades en l’activitat podran assistir a la reunió i inscriure’s el mateix dimarts durant la sessió informativa.
  • s’obrirà un nou període d’inscripció: durant la reunió amb motiu del canvi d’horari

Per a qualsevol dubte, contacteu amb l’AFA: Comissió d’Extraescolars AFA PACO CANDEL afapacocandel-extres@googlegroups.com

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies