Lectura de contes: diumenge 20 a les 12. Jardineria Bordas

Aquest diumenge 20 de Gener Lectura de Contes a Bordas Jardineria Hospitalet. A les 12h. Gratüit.

Cal apuntar-se previament trucant al 93.331.43.92.

 

 

La Maleta dels Contes:
Cada dia, abans d’anar a dormir, llegeixo un conte. Això des de fa mooolts anys! Alguns s’han perdut pels camins de la memòria però d’altres han deixat una petjada dins meu i m’agrada rellegir-los i explicar-los.

Contes preciosos que sempre van acompanyats de dibuixos plens de imaginació que et porten de la mà al país de la fantasia. Contes que una vegada t’expliqui ja seran teus i potser també et deixaran una petjada…

Ah! Perquè no s’escapin, els he guardat tots dins una maleta. La obrim?

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies