L’AFA visita la cuina de l’escola
El 21 de novembre l’AFA visita la cuina del Paco Candel
La intrèpida reportera Raquel va visitar la Susi un dijous qualsevol i la va sorprendre preparant un menú molt apetitós: crema de Carbassó de primer, i truita de patates amb amanida de segon. Fruita del temps de postres i pa i aigua, com de costum. I això és el que es va trobar:
– En primer lloc, el menjar arriba amb uns contenidors tèrmics que guarden la temperatura, de tota manera abans de servir-la la Susi posa un termòmetre i comprova que estigui dins dels paràmetres que estableix la normativa.
– De cada plat es pren una mostra i es congela amb el seu número d’albarà i data, per si calgués comprovar l’origen d’alguna intoxicació.
– Tot queda anotat i registrat.
– En els albarans s’indica si el puré conté lactosa, ou, o altres aliments que pugin ser causants d’al·lèrgies i es preparen menús especials per als alumnes que ho requereixen
– La fruita arriba sencera i amb el punt de maduració òptim, es pela i trosseja a l’escola. Igualment el pa.
– Sempre es serveix algun tipus de verdures fresques, l’amanida ve neta i empaquetada i és d’una reconeguda marca.
– Tot es serveix amb les màximes mesures d’higiene, ningú pot entrar a la cuina mentre s’estan manipulant els aliments, els plats es passen per la finestra.
– Si un plat fracassa i no té bona acceptació en el grup de nens, es retira del menú i es canvia per un altre.
Per acabar la Raquel va menjar-s’ho tot!! i va quedar molt contenta i satisfeta del bon gust que tenien tots el plats… potser tornarem a visitar el menjador del Paco Candel.
QUINA GANA!!!! NYAM NYAM!!