L’AFA visita la cuina de l’escola

El 21 de novembre l’AFA visita la cuina del Paco Candel

La intrèpida reportera Raquel va visitar la Susi un dijous qualsevol i la va sorprendre preparant un menú molt apetitós: crema de Carbassó de primer, i truita de patates amb amanida de segon. Fruita del temps de postres i pa i aigua, com de costum. I això és el que es va trobar:

– En primer lloc, el menjar arriba amb uns contenidors tèrmics que guarden la temperatura, de tota manera abans de servir-la la Susi posa un termòmetre i comprova que estigui dins dels paràmetres que estableix la normativa.

– De cada plat es pren una mostra i es congela amb el seu número d’albarà i data, per si calgués comprovar l’origen d’alguna intoxicació.

– Tot queda anotat i registrat.

– En els albarans s’indica si el puré conté lactosa, ou, o altres aliments que pugin ser causants d’al·lèrgies i es preparen menús especials per als alumnes que ho requereixen

– La fruita arriba sencera i amb el punt de maduració òptim, es pela i trosseja a l’escola. Igualment el pa.

– Sempre es serveix algun tipus de verdures fresques, l’amanida ve neta i empaquetada i és d’una reconeguda marca.

– Tot es serveix amb les màximes mesures d’higiene, ningú pot entrar a la cuina mentre s’estan manipulant els aliments, els plats es passen per la finestra.

– Si un plat fracassa i no té bona acceptació en el grup de nens, es retira del menú i es canvia per un altre.

Per acabar la Raquel va menjar-s’ho tot!! i va quedar molt contenta i satisfeta del bon gust que tenien tots el plats… potser tornarem a visitar el menjador del Paco Candel.

QUINA GANA!!!! NYAM NYAM!!

 

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies