Diumenge 17 lectura de contes a la Jardineria Bordas

LecturadecontesaBordas Hospitalet

Aquest diumenge 17 de febrer a les 12:00 h. Avda del Metro 17. l’Hospitalet

Cal demanar cita prèvia al tel. 93.331.43.92

Qui no téNas!!

Proposta

Sessió de contes per a públic familiar.

En Tito, el pallasso estrella del Graaan Circ Xic , perd el seu nas, nasset, nassiró i no el troba al sarró! Al públic li agraden molt les seves actuacions, però sense nas no és ningú! Comença així la seva aventura botiga rere botiga en busca del nas perdut. Turu-rut!

Viatjarà, viatjarà i qui sap si el trobarà!

 

Una història senzilla, tendra i divertida que reflexa que l’aspecte físic no és tan important com sentir-se estimat i tenir bons amics.

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies