I Fòrum de les Famílies i l’Educació de Catalunya

El proper dissabte 24 de maig se celebrarà el I FÒRUM DE LES FAMÍLIES i L’EDUCACIÓ de Catalunya, en una jornada matinal, de 9:30 a 14:00 a l’Institut del Teatre de Barcelona on podreu venir amb tota la família. El projecte “Famílies amb veu” de la Fundació Jaume Bofill, juntament amb les principals federacions de mares i pares d’alumnes i la Diputació de Barcelona, organitzarà aquesta trobada que vol posar de manifest a tota la societat i els representants de l’Administració, l’existència, les capacitats, la veu, la feina i el valor de les AMPA i les famílies en la vida escolar.

JA US PODEU APUNTAR SOLS O AMB TOTA LA FAMÍLIA OMPLINT EL FORMULARI D’INSCRIPCIÓ AQUÍ

En aquesta jornada podreu participar en tallers i debats on AMPA, famílies i centres explicaran les seves experiències, projectes i activitats desenvolupades quen han tingut èxit  per millorar la qualitat educativa, contribuir a reduir desigualtats, fer millors serveis per la conciliació, millorar la democràcia a l’escola, entre d’altres.

També trobareu una exposició de moltíssimes bones pràctiques d’AMPA i famílies d’arreu de Catalunya.

I, finalment,  una sessió plenària on es presentarà el Llibre Blanc de la Participació de les Famílies a l’Escola i on es posarà de manifest a les autoritats assistents el compromís de les famílies amb l’educació.

Pels més petits (infants de 4 a 12 anys) hi haurà un servei d’acollida amb monitors d’esplai amb el que s’ho passaran d’allò més bé.

Descarrega’t el programa sencer

Programa resum:

  • 9:15 h                           Acreditacions a la cafeteria de l’Institut del Teatre
  • 9:15 h – 9:45 h             Acollida d’infants de 4 a 12 anys pels monitors
  • 9:45 h                           5 Tallers en paral·lel amb miniponències i experiències d’AMPA
  • 11:15 h                         Pausa: Esmorzar de cortesia a la cafeteria de l’Institut del Teatre
  • 12:00 h – 13:50 h         Plenari a la Sala Ovidi Montllor. Llibre Blanc de la Participació de les Famílies a l’Escola.
  • 13:50 h                         Recollida dels infants a l’atri de l’Institut del Teatre

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies