I aquest cap de setmana, què fem?

MÚSICA

MimoMúsica

MimoMúsica

03 mar, 17.00, 2€, +5 anys
Viure el Museu de la Música és… posar-se a la pell del qui toca, del qui composa i del qui escolta. Tots fan servir el seu cos per comunicar i expressar musicalment.
Una proposta de participació activa i corporal per a grans i petits, podreu triar el paper d’intèrpret, de director d’orquestra, de compositor, de luthier, o simplement d’oient.
Vine a viure el museu tot fent rols diversos.
Auditori de Barcelona. Lepant 150
08013 Barcelona. http://www.auditori.com. info@auditori.cat.
93 247 93 00

Pintura

Recreacions

Recreacions

Taller, 02 mar, 11.00
Com ens demostra l’art contemporani, el nostre entorn és ple de possibilitats creatives. Una imatge, un titular o una simple etiqueta poden ser el millor punt de partida per a una formidable creació. Vine i descobriràs com, amb la plàstica, tot es pot aprofitar!Horari: Dissabtes, d’11.00 a 14.00 h i de 16.00 a 20.00 h
Diumenges i festius, d’11.00 a 14.00 h

Caixa Forum Barcelona. 934768630
Avda. Marquès de Comillas, 6. 08038 Barcelona
http://www.fundacio.lacaixa.es/nuestroscentros/caixaforumbarcelona/caixaforumbarcelona_ca.html

El Museu del Prado i els artistes contemporanis

El Museu del Prado i els artistes contemporanis

Taller, 02 mar, 10.30 – 12.30, 5,50€, de 3 a 12 anys
Amb motiu de l’exposició “El Museu del Prado i els artistes contemporanis” que actualment es pot visitar a la Fundació Francisco Godia, la institució ha programat un taller infantil al voltant de la mostra sota el títol “Investigant el Museu del Prado”.Tots els dissabtes a partir del 9 de febrer, els més petits podran apropar-se a algunes de les obres clàssiques de la pinacoteca del Prado, així com descobrir la particular visió sobre els mateixos que alguns artistes espanyols contemporanis han desenvolupat. A partir de les obres d’artistes com Eduardo Chillida, Cristina Iglesias i Miquel Barceló, coneixeran noves versions d’obres clàssiques com Les Meninas de Velázquez o Les Tres Gràcies de Rubens.

Amb aquests exemples els nens aprendran noves tècniques a la sala-taller del museu quan realitzin la seva pròpia obra d’art i descobriran materials com les malles, les esponges i els plàstics que els serviran com a inspiració.

Inscripció: prèvia trucant al 93 272 31 80

Fundació Francisco Godia
Diputació, 250 08007 Barcelona

Contes

La Màgia dels colors

La Màgia dels colors

02 mar, 12.0oh, Gratuït, +4 anys
I si cada color ens portés a viure grans aventures en un món imaginari? Això és el que li passa a la Mariana quan es vesteix de rosa, de verd, de negre, de vermell…, li agrada tant que no sap quin color escollir, fins que descobreix la màgia dels colors.
Un conte destinat a infants tant oients com sords.
La Central del raval. Elisabets, 6. 08001 Barcelona
http://www.lacentral.com . 902 884 990

Reciclacontes

Reciclacontes

02 mar, 12.30, Gratuït
Es poden reciclar els contes? Podem fer volar la nostra imaginació i la nostra creativitat amb material de rebuig? Aquest cop, l’Skil i en Tuna han trobat una manera de fer-ho. A Reciclacontes, ampolles, taps i llaunes es reutilitzen per donar vida a personatges de contes reciclats, tot reduint l’ensopiment dels éssers skilstunejats. – http://www.triviumgc.com/ca/content/reciclacontes-skilstuna-animaci%C3%B3-el-corte-ingl%C3%A9s-barcelona#sthash.Ummpn08D.dpuf

El Corte Inglés Portal de l’àngel

Av Portal de l’Àngel, 19-21
08001 Barcelona. 93 306 38 00

Titelles

El petit elefant

El petit elefant

02 mar, 17.30, 6€, +3 anys
El protagonista d’aquesta història és un petit elefant tan tafaner que es passa tot el sant dia fent preguntes. Un dia s’entesta a saber què menja el cocodril. Com que la seva mare no li ho sap dir, i tampoc no hi ha cocodrils al territori de la ramada, ell opta per emprendre sol un llarg i perillós camí: el que mena al riu Limpopo on, segons diuen, viu el cocodril.

És una simpàtica rondalla, amb tocs d’humor, de tendresa i, en algun moment, amb un xic de dramatisme, que evoca el desig innat dels infants de descobrir, explorar, aprendre… i, nogensmenys, de fer-se grans.

Fundació Joan Miró
Parc de Montjuïc s/n
08038 Barcelona
http://www.fundaciomiro-bcn.org
TALLERS

El Llibre d’Artista

El Llibre d'Artista

03 mar, 11.00, 3€, +4 anys
Els llibres ens expliquen històries, ens fan pensar i imaginar. Narracions construïdes amb paraules, paraules compostes de lletres, lletres que sonen d’una manera i que escrivim amb signes diferents.

Però, què és un «llibre d’artista»? És un llibre que no sempre té la forma d’un llibre, on tot allò que trobem en qualsevol llibre pot ser trastocat i, d’aquesta manera, també ens fa veure coses i ens fa pensar.

Fundació Joan Miró

Parc de Montjuïc s/n
08038 Barcelona . http://www.fundaciomiro-bcn.org

Taller infantil de ceràmica

Taller infantil de ceràmica

03 mar, 11.00, 3,50€
Un plat es pot posar a taula i fer-lo servir per menjar, o es pot pintar i modificar i convertir-lo en un objecte per gaudir-ne. Es farà una exploració sobre l’objecte artístic i el quotidià, mirant com Picasso feia servir plats i safates i els convertia en objectes d’art.

Nens de 4 a 6 anys: diumenges 3, 10 i 17 de març. Horari d’11:30h a 13:30h (12 nens màxim)

Nens de 6 a 11 anys: diumenges 17 i 24 de febrer i 3, 10, 17, 24 i 31 de març de 2013. Horari d’11:00h a 13:30h (20 nens màxim)

Reserves: museupicasso_reserves@bcn.cat

Museu Picasso.
Montcada, 15-23
08003 Barcelona. 93 256 30 00
http://www.museupicasso.bcn.cat
museupicasso@bcn.cat

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies