Video AFA Portes Obertes 2013

Benvolgudes famílies,

amb motiu de les portes obertes d’aquest any, la comissió de comunicació de l’AFA va gravar un video per donar a conèixer el nostre centre als pares interessats en preinscriure el seus fills a l’escola Paco Candel. Us el presentem a continuació.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=lDnvzWyF5b0&w=560&h=315]

Informar-vos també que l’AFA Paco Candel disposa actualment d’un canal a Youtube (https://www.youtube.com/AFAPacoCandel) on trobareu els videos que des de l’AFA s’ han anat enregistrant o d’altres d’interès per les famílies sobre l’escola. Podeu consultar-lo també anant a la pestanya del menú superior del bloc, on diu L’AFA.

Esperem que us agradin !

Us volem recordar també que consulteu el blog de l’escola  per estar al corrent de les últimes novetats, informacions, veure les fotografies de les sortides, etc.

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies