Finalistes Concurs Samarretes i Logos AFA

Benvolgudes famílies,

aquesta tarda hem fet el recompte de vots i els finalites de la modalitat de logos i samarretes, han estat respectivament:

Logos: L027, L085, L009

Samarretes: S83, S019, S017.

Recordeu que el dia 23 d’abril es farà públic el nom dels guanyadors del concurs de cada modalitat i se’ls farà entrega del premi, també als finalistes, en un acte que tindrà lloc al pati de l’escola amb motiu de la celebració de la Diada de Sant Jordi.

Enhorabona als finalistes!

Moltes gràcies per la vostra participació!!!

Samarretes finalistes.

IMG_7992IMG_7987IMG_7985

Logos finalistes

IMG_7973IMG_7970

IMG_7976

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies