Xerrada “Nutrició i Hàbits alimentaris” 19/10 a les 16.30h

Us facilitem més informació sobre la xerrada del proper dimecres dia 19 d’octubre, impartida per la fundació Imatge i autoestima que ofereix el programa Aprendre amb tu, del Departament d’Ensenyament.

***********************************************************************

“Alimentació i Salut (la prevenció dels trastorns del comportament alimentari)
(per a famílies amb infants de 3 a 16 anys)

La família pot esdevenir un model d’hàbits i estils de vida saludables. En el camp de la prevenció dels trastorns relacionats amb el pes i l’alimentació, s’ha descrit el paper cabdal de la família per promoure hàbits alimentaris saludables i la satisfacció amb el propi cos. La transmissió des de la família de la importància de seguir una alimentació equilibrada, de valorar-se a través d’altres paràmetres que no siguin l’aspecte físic, és un treball d’inici en edats ja molt primerenques dels nens i les nenes.
En aquesta xerrada treballarem sobre les pautes alimentàries, els estils de vida
saludables i altres qüestions seran sotmeses a discussió com ara les dietes miracle. Les mesures preventives davant a posteriors trastorns d’inici generalment en l’adolescència com ho són l’anorèxia i la bulímia nervioses, poden esdevenir importantíssimes per fer front a aquestes malalties que actualment afecten a més d’un 6% de la població adolescent i jove a Catalunya. Saber identificar signes d’alerta ajuda a prevenir.

*************************************************************************

Us recordem que la xerrada tindrà lloc a les 16.30 i que l’AFA posarà a la disposició dels pares interessats un servei de cangur durant la xerrada.

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies