Imatges i informació sobre l’assistència al Ple de l’Ajuntament del 28/5

Benvolgudes famílies,

el passat 28 de maig un grup de famílies de  l’Escola Paco Candel van assistir al Ple de l’Ajuntament tal com se us va informar en una anterior entrada al blog (aquí)

Davant el plenari van intervenir l’AFA de l’escola Paco Candel i l’AMPA de l’escola Frederic Mistral. La presidenta de l’AFA, Núria Muñoz, va exposar la preocupació de les famílies per la situació de l’escola pública. “La falta d’espai dificulta i soscava el projecte educatiu del centre. La cooperació entre l’escola, les famílies i el barri és bàsica per a la qualitat educativa i ara perdem espais que també acullen les assemblees de l’AMPA, classes de català i altres activitats”. Núria Muñoz va recordar que la crisi ha deixat fora la construcció de nous edificis per a les escoles, com el del Paco Candel.

Durant el ple, la presidenta de l’AFa, Núria Muñoz va llegir el següent escrit (el podeu descarregar en word aquí: PLE MUNICIPAL 28 DE MAIG 2013 o bé llegir-lo clicant sobre la imatge:

escrit ple municipal lh 28052013Al Ple també hi va intervenir el president de l’AMPA Frederic Mistral, Cristóbal Ortega, per reclamar la reforma pendent de l’edifici que no està adaptat i presenta problemes pels alumnes amb mobilitat reduïda. El Sr. Ortega va manifestar que “l’ensenyament públic és menystingut per la Generalitat, cal mantenir la línia de P3 que han eliminat, una escola no pot ser referent sense una oferta de places estable, mentre l’escola privada manté privilegis”.

Finalment, la moció del PSC i d’ICV-EUiA instant  a la Generalitat a reobrir el segon grup de P3 a l’Escola Frederic Mistral i a instal·lar un nou mòdul a l’Escola Paco Candel es va aprovar.

Les famílies de l’escola Paco Candel volen agrair el gest que va tenir tot el consistori per permetre avançar la nostra intervenció per iniciativa de l’Alcaldessa, donat a que assistíem al ple amb nens petits. Igualment volem mostrar el nostre agraïment pel suport de l’Agrupació Veïnal Cinc Carrers de Santa Eulàlia en fer possible la nostra intervenció al ple municipal. 

ple ajuntament1 28052013ple ajuntament 2 28052013

Podeu trobar més informació sobre el ple als següents enllaços:

http://lhdigital.cat/web/digital-h/noticia/politica/-/journal_content/56_INSTANCE_43Th/11023/7506215

http://lhdigital.cat/web/digital-h/noticia/societat/-/journal_content/56_INSTANCE_43Th/11023/7524691

I si cliqueu sobre aquest enllaç veureu la notícia a l’informatiu LH Digital (ple 28 de maig a LH digital)

Moltes gràcies a tots per la vostra assistència i suport !

Comissió d’Acció Social

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies