I aquesta tarda… festa de final de curs!

globus festaBenvolgudes famílies,

us recordem que aquesta tarda la festa de final de curs comença a les 19h (la porta romandrà oberta fins les 20h). L’animació serà a partir de les 19.30 i el sopar de germanor sobre les 21.30. Us recordem també que el sopar de germanor consisteix en que cada família porti el seu sopar i beguda i el comparteixi amb els seus companys de taula i/o amb la resta de famílies.

L’entrada inclou una consumició no alcohòlica per persona

Moltes gràcies a tots!

Us esperem a tots amb moltes ganes de passar-ho bé i poder acomiadar un altre curs a l’escola amb tota la il·lusió i energia que hem mantingut al llarg de l’any.

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies